برترین های اقتصادی

ساخت وبلاگ

اپلیکیشن های کاربردی

تعداد استفاده کنندگان اپلیکیشن هر چه بیشتر باشد تیم توسعه دهنده نیز باید قویتر باشد وبرای اپلیکیشن آماده آپدیتهای منظمی را ارائه دهد. اپلیکیشن های کاربردی برای دو سیستم اندروید و آی او اس بیشترین مخاطب را دارند. این به دلیل تعداد زیاد کاربران است. به توضیح کوتاهی در مورد این دو نوع اپلیکیشن میپردازیم.

برنامه اندروید

برنامه اندروید یا نرم افزار موبایل آندروید ابزاری است که بر اساس آن کاربر می تواند فعالیت های مورد نیاز خود را بر اساس استفاده از این برنامه انجام دهد.

بسته به سیستم عامل ، فروشگاه های بارگیری برنامه تلفن همراه وجود دارد که می توانید این ابزارها را از آنها دنلود کنید. برای دانلود برنامه Android ، می توانید از طریق فروشگاه برنامه Google Android یا Play Store استفاده کنید. بسته به نوع سازنده ، این برنامه های اندرویدی به صورت رایگان یا با هزینه می توانند ارائه شوند.

 

2- برنامه iOS چیست؟

سیستم عامل IOS

iOS

 

IOS یک سیستم عامل موبایل است. این اولین و تنها نسل سیستم عامل اپل برای دستگاه های همراه و قابل حمل است. در سال 2007 توسط اپل معرفی شد و قبل از سال 2010 نیز با نام iPhone OS شناخته می شد. IPod Touch ، iPhone و iPad تبلت از سیستم عامل پشتیبانی می کنند و اپل در حال حاضر سیستم عامل را به هیچ شرکت دیگری واگذار نکرده است و هیچ شرکت دیگری دسترسی به عنوان توسعه دهنده را ندارد.

برنامه iOS از چهار لایه در طراحی خود استفاده می کند که شامل موارد زیر است:

لایه رسانه

لایه اصلی خدمات

لایه اصلی سیستم عامل

لایه لمسی

iOS از لحاظ معماری و عملکرد بسیار شبیه MacOS‌ است. IOS ند ، مانند MacOS ، از مرورگر Safari برای مرور وب و نرم افزار iTunes برای پخش موسیقی و مدیریت کتاب ها ، دایرکتوری ها و برنامه ها استفاده می کند. یکی از موفقیت های اپل در ایجاد این سیستم عامل راه اندازی App Store است.

 

در این دو پلتفرم انواع بسیار زیادی از اپلیکیشن های کاربردی تولید و عرضه شده است. که به برخی از انها اشاره میکنیم.

اپلیکیشن مسیر یاب : معروفترین اپلیکیشن مسیر یابی گوگل مپ است این اپلیکیشن ها به شما کمک میکنند تا مسیر خود را از کوتاهترین راه انتخاب و در سریعترین زمان به مقصد برسید. مشاهده ترافیک هر منطقه و تخمین زمان رسیدن از بخش های مهم این اپلیکیشن ها می‎باشد.

اپلیکیشن عکاسی: اپ هایی هستند که توسط دوربین موبایل قابلت عکسبرداری و ادیتینگ را برای شما فراهم میکنند. همچنین امکان ایجاد عکس های خاص را نیز برای شما فراهم میکنند.  عکسبرداریهایی مانند عکاسی پانورما و ...

اپلیکیشن محاسباتی: ساده ترین این اپلیکیشن ها ماشین حساب مهندسی است. در مراحل پیچیده تر حتی رسم توابع و محاسبات پیچیده تر با این اپلیکیشن ها امکانپذیر است.

اپلیکیشن فروشگاهی: اپلیکیشن هایی بسیار کاربردی برای فروش انواع محصولات، اپ های فروشگاهی یکی از پرطرفدارترین انواع اپلیکیشن هستند.

خرید اپلیکیشن: برای خرید اپلیکیشن قبل از انتخاب به نیازهای خود توجه نشان دهید. و نوع طراحی را انتخاب کنید.

و...

موارد مرتبط:

خرید اپلیکیشن آماده

خرید اپلیکیشن

اپلیکیشن آماده

برترین های اقتصادی...
ما را در سایت برترین های اقتصادی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : karen karenkarani بازدید : 159 تاريخ : يکشنبه 26 بهمن 1399 ساعت: 22:16

اپلیکیشن و وب سایت

در دنیای اینترنت به صورت روزانه با این دو لغت مواجه می‌شویم. داشتن وب سایت یا اپلیکیشن یکی از سوالات عمومی است که کاربران هر روز با آن روبرو هستند. شاید تصمیم گیری در این رابطه مسئله ای مهم باشد و نیاز به اطلاعاتی در این زمینه داشته باشد. در این متن به صورت ساده به بررسی این مطلب میپردازیم.

وب سایت

یک صفحه استاتیک یا داینامیک است که در بستر وب قرار میگیرد و اطلاعاتی برای مشاهده عمومی یا خصوصی بر روی آن درج میگردد. وب سایت در تمام شبانه روز در دسترس کاربران است. وب سایت داینامیک قابلیت تغییر محتوا را دارد. کنترل و دسترسی وب سایت بدون محدودیت است و همه از سراسر جهان به ان دسترسی دارند.

اپلیکیشن

یک نرم افزار یا اپلیکیشن آماده برای یک پلتفرم است که میتواند به صورت انلاین و در بستر اینترنت نیز قرار بگیرد. اپلیکیشن اندروید نرم افزاری برای اجرا در گوشی های اندرویدی است که امکانات خود را در گوشی های اندرویدی یا تبلت های اندرویدی در اختیار کاربران قرار می‌دهد. اپلیکیشن نیز میتواند در بستر وب خدمات و اطلاعاتی را به کاربر ارائه دهد.

 

تفاوت اپلیکیشن و وب سایت

درواقع تفاوت اپلیکیشن و وب سایت نحوه ارائه آن است. اپلیکیشن آماده اندروید برای ارائه در گوشی‌های اندروید طراحی می‌شود، اپلیکیشن ای او اس برای ارائه در گوشی های اپل طراحی می‌شود، اپلیکیشن ویندوز برای استفاده در کامپیوتر ها و لب تاب ها طراحی می‌شود و وب سایت برای استفاده در مرورگرها طراحی می‌شود. به دلیل اینکه تمامی گوشی ها و تبلت ها داردای مرورگر هستند وب سایت از تمامی آنها قابل دسترس است.

با اپلیکیشن امکان دسترسی فقط در پلتفرم مورد نظر امکان پذیر است و اما دسترسی به وب سایت از تمامی پلتفرم ها قابل دسترس است.

چرا نیاز به اپلیکیشن داریم؟

شاید این سوال برای شما پیش بیاید گه وقتی با وب سایت به تمامی پلتفرم ها میتوانیم خدمات دهیم پرا به اپلیکیشن نیاز داریم؟ وقتی اپلیکیشنی برای یک گوشی با سیستم عامل خاص زراحی میشود موارد زیر را به همراه دارد

  1. دسترسی بسیار آسانتر نسبت به وب سایت
  2. خوانا بودن محتوا در گوشی یا تبلت
  3. دسترسی به امکانات داخلی از جمله نقشه و ارسال پیام
  4. طراحی زیباتر و مشاهبهت بیشتر با اپلیکیشن های سیستم عامل مورد نظر
  5. دسترسی دائمی به کاربر و امکان ارتباط با کاربر

موارد بالا مورادی هستند که نیاز به طراحی اپلیکیشن  و خرید اپلیکیشن آماده را علاوه بر سایت نشان میدهند

موارد مرتبط با موضوع:

خرید اپلیکیشن آماده

خرید اپلیکیشن

اپلیکیشن آماده

برترین های اقتصادی...
ما را در سایت برترین های اقتصادی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : karen karenkarani بازدید : 186 تاريخ : يکشنبه 26 بهمن 1399 ساعت: 22:15